23
de setembre
del
2019
Actualitzat
a les
10:55h
La Confraria de Vins del Bages donarà la benvinguda al nou curs amb un maridatge entre vins i bolets, que tindrà lloc aquest dijous, 26 de setembre, al restaurant de l'Escola d'Hoteleria de la Joviat. De fet, seran els mateixos cuiners del centre els que elaboraran un menú especial per a l'ocasió. L'encarregada de conduir el tast i el maridatge serà la sommelier berguedana Sílvia Culell.
El tast (amb el sopar) començarà a les nou del vespre i tindrà un preu de 35 euros pels socis de la confraria i de 50 pels que no ho siguin. Les inscripcions per a prendre-hi part encara estan obertes i es poden fer a través d'aquest enllaç. Les places són limitades.
El tast (amb el sopar) començarà a les nou del vespre i tindrà un preu de 35 euros pels socis de la confraria i de 50 pels que no ho siguin. Les inscripcions per a prendre-hi part encara estan obertes i es poden fer a través d'aquest enllaç. Les places són limitades.