Joan Masdéu repassarà la trajectòria dels Whiskyn's en un concert íntim al Kursaal

Organitzat per l'entitat El Club de la Cançó, tindrà lloc aquest dijous a les vuit del vespre

Joan Masdéu repassarà la trajectòria dels Whiskyn's en un concert íntim al Kursaal
Joan Masdéu repassarà la trajectòria dels Whiskyn's en un concert íntim al Kursaal | Adrià Costa
NacióManresa
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:22h
El Club de la Cançó de Manresa ha programat, per aquest dijous, 26 de setembre, el concert Els Whiskyn’s, 25 anys després, una proposta ideada per Joan Masdéu, vocalista de la banda (que va estar activa entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil), i que pretén retre homenatge a la trajectòria del grup en qüestió a través de la revisió d'algunes de les cançons més populars.

Joan Masdéu va ser el cantant i líder dels Whiskyn's durant tota la trajectòria del grup. Amb ells va fer més de set-cents concerts, incloent una petita gira per l'Uruguai i l'Argentina, va gravar nou discos d'estudi i va rebre diversos premis. El grup es va acomiadar amb un concert multitudinari el setembre del 2009 i a partir d'aquell moment Masdéu va iniciar la seva carrera en solitari, que fins ara arriba als deu anys i tres discos.

L'octubre d'enguany es compliran els vint-i-cinc anys del primer disc dels Whiskyn's. Per commemorar-ho, Joan Masdéu gravarà un CD en què revisarà les cançons més significatives del grup en un format més nu, acompanyat pel guitarrista Oest de Franc. De fet, serà amb ell que es presentarà aquest dijous al Kursaal per oferir les cançons del disc d'homenatge a la banda, així com també algunes de les seves creacions més recents.

El concert, que començarà a les vuit del vespre, té un preu de 15 euros (de 12 pels menors de 25 anys i majors de 65 i amb els carnets del Galliner, Tr3sc i La Vanguardia) i les entrades ja es poden adquirir a través d'aquest enllaç.