Festes

El Passeig aplega públic en la seva festa malgrat els canvis per la pluja

Música, mercat, fira, ball i animació infantil reforcen la centralitat de la via a Manresa

per Redacció , 22 de setembre de 2019 a les 21:22 |
El Passeig ha viscut la 40a Fira d'Artistes i Artesans | Pere Fontanals
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Malgrat que l'AVV de Passeig i Rodalies va canviar molts dels actes previstos de dissabte a diumenge per l'anunci de pluges a tot el territori, la Festa del Passeig ha reforçar el seu primer tram com a via central de Manresa amb un munt d'activitats que han aplegat un munt de gent.

El programa va començar divendres amb la lectura dramatitzada del text Una mort premeditada, a càrrec del grup El Retaule. Aquest acte es va portar a terme al local de l'associació de veïns al carrer Circumval·lació.


Dissabte, el Mercat Artesanal i d'Alimentació es va veure afectat per la pluja del matí, que va obligar, amb anterioritat, a traslladar la resta d'activitats a diumenge. Diumenge, la 40a Fira d'Artistes i Artesans ha estat acompanyada d'un espectacle d'animació infantil a càrrec d'Ai, Carai!, una actuació de swing amb música en directe a càrrec del grup de ball Bon Hop de Swing, i un concert de rock català amb el grup manresà 4Cat. Tots els actes han tingut lloc davant de la Biblioteca del Casino.

 

Participació