El Cd'E Manresa marca primer però acaba perdent al camp de la UA Horta (2-1)

El Cd'E Manresa no ha pogut guanyar la UA Horta
El Cd'E Manresa no ha pogut guanyar la UA Horta | Cd'EM
22 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:07h
El Cd'E Manresa ha perdut per 2 a 1 un partit que va començar dominant i marcant al camp de la UA Horta. Després d'una molt bona primera part, a la segona els locals es van fer amb la possessió i van arribar els gols de la remuntada. Els vermells van merèixer empatar, però el segon gol no va arribar.

El partit ha començat amb tots dos equips pressionant la sortida de pilota. Els manresans ja gaudien d'algunes primeres ocasions, com la combinació de Biel i David Sánchez al 2', la de Dani al 3' o el remat alt de Biel a centrada de Dani al 4'.

Al 6' es sentia el primer "ui" a la grada, quan Dani xutava una mica alt el que podia haver estat el primer dels visitants. I al 10', una falta tirada per Walter feia que Florent rematés de cap, però també li sortia alt. Ja al 12'‘, els locals feien el seu primer xut a porteria, que sortia bastant desviat a la dreta de Pol.

Passat el primer quart d'hora, els locals s'han fet amb la possessió i als manresans els costava més crear ocasions. L'Horta gaudia d'ocasions més o menys clares però la defensa i Pol no permetien que arribés l'empat. Al 18', Bernat gaudia d'una fantàstica ocasió però el seu potent xut des de fora l'àrea sortia desviat a la dreta.

Hi havia oportunitats de marcar a una i altra banda del camp. Al 20', les arribades de l'Horta cada cop portaven més perill. La defensa dels del Bages estaven evitant mals majors. I al 21' era Dani qui podria haver obert la llauna. Però seria David Sánchez qui, al 25', ho faria. Era el primer gol del partit. 0 a 1 pels manresans.

Al minut 30, la defensa havia de treure sota pals l'ocasió local més clara i, a la següent jugada, la bloquejava Pol Busquets. Al 32', hauria pogut marcar Cuello de cap, però sortia alta. Ja al 35', moltes ocasions per part de tots dos equips. Era un partit és ràpid i vistós. A 5 minuts pel descans, l'Horta buscava l'empat i els vermells el gol de la tranquil·litat. Al descans, els manresans dominaven al marcador per 0 a 1.

A la represa, al 47', David Sánchez provava de marcar el segon. Fruit d'un cop amb el defensor es quedava estès a terra. El col·legiat parava el partit, però el davanter manresà es recuperava. Ja al 50', Jonny i David intentaven marcar i els locals també buscaven l'empat amb durs atacs.

Encara que el Manresa no tenia la possessió, els seus atacs eren més letals que els de l'Horta. Estaven buscant el segon amb insistència. Però seria al minut 59 que l'Horta marcaria el gol de l'empat. El marcava Bermúdez després d'una assistència de Ferran Tacón.

Amb el pas dels minuts, Andreu Peralta començava a moure la banqueta. Entrava Fran Orellana per David Sánchez, que havia vist una groga, i Joanet per Biel Rodríguez, al minut 70. Encara els manresans tindrien més ocasions. primer Solernou i, al 72', Fran Orellana, el xut del qual sortia fregant el pal dret. A aquestes alçades, el partit s'havia tornat boig.
Al 75', un xut de falta de l'Horta sortia fregant, literalment, el travesser i, ja aarribats al 80', tant Pol Busquets com yamandu estaven tenint molta feina, encara que es mantenia l'empat. Però arribaria el 81', quan tothom ja tenia assumit el repartiment de punts que l'Horta marcaria el gol de la remuntada i de la victòria final. Narcís Barrera, que feia menys de 10 minuts que era al camp, marcava el segon pels locals.

A partir d'aquí, els manresans van buscar i no van trobar la manera d'empatar i ja no tenien les ocasions tan clares. Al final, injusta derrota pels homes d'Andreu Peralta que, per ocasions i insistència, van merèixer l'empat.

Diumenge vinent a les 12 el Cd'E Manresa rebrà la visita de la UE Castelldefels al Congost.