El Cd'E Manresa haurà d'estar atent al poderós atac de la UA Horta, diumenge

Els manresans es desplacen a Barcelona en la cinquena jornada de lliga

El Cd'E Manresa jugarà al camp de la UA Horta, diumenge
El Cd'E Manresa jugarà al camp de la UA Horta, diumenge | Cd'EM
Redacció
21 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:33h
Diumenge, el Centre d'Esports Manresa visitarà el camp de la Unió Atlètica Horta, quart classificat, en la que serà la cinquena jornada de lliga. Es jugarà a les 12 del migdia al Camp de futbol Municipal d'Horta, a la ciutat comtal.

Andreu Peralta ha comentat a la prèvia que "l'equip està en la dinàmica de sempre, estan treballant molt bé, amb il·lusió i ganes com ho estaven a l'inici de la temporada. Hem de mantenir aquesta bona dinàmica i seguir millorant".

Sobre el rival de diumenge ha explicat que "l'Horta, per mi, és un dels rivals més complicats de la categoria. La temporada passada van fer molt bé les coses i van accedir als play off. Aquest any tornen a tenir un bloc molt sòlid i al seu camp són molt forts. Quan tenen la pilota generen moltes situacions de perill, amb molta gent dins l'àrea. Si tu no ets capaç de controlar aquestes situacions el partit se't fa molt llarg. Cerc que és un dels millors rivals d'aquest any a la lliga i de ben segur que lluitaran per estar, un cop més, als play off".

Sobre el fet que són l'equip més golejador de la lliga i que al Manresa, tot i tenir un  munt d'ocasions cada partit, li costa molt marcar, el tècnic ha dit que "crec que el partit serà obert perquè ells aniran a buscar la victòria des de l'inici i nosaltres també ho farem. Hem de controlar molt bé els espais, sobretot quan ells tinguin l'esfèric, ja que quan la tenen ho aprofiten per arribar amb perill. Davant hi tenen molta gent i això fa que generin moltes ocasions i tu estàs en desavantatge per l'acumulació de jugadors que tenen. Nosaltres hem d'intentar aprofitar allò que ells deixin".

A la pregunta sobre si la victòria davant del Santfeliuenc ha fet que hi hagués una disminució de l'ansietat en l'equip, ha explicat que "bé, si se'n pot dir ansietat, si. Però crec que, aquesta ansietat, a l'únic que ens pot portar és a cometre errors. Jo crec que l'equip estava bé i l'únic que ens faltava era la mica de sort i que, en ocasions, enlloc d'estabellar-se al pal, la pilota entrés. Al final, l'equip ha continuat insistint, ha continuat creient i, la setmana passada, vam tenir la fortuna de marcar-ne dos. Aquesta setmana ja és una altra història, un altre partit i un altre rival. Veurem que ens espera".