Línia del terme

El Parc de Bombers passa a pertànyer totalment a Manresa

Sant Fruitós ha aprovat de forma definitiva la modificació de la línia del terme que li dona la titularitat de tot el polígon del Grau

per Redacció , 21 de setembre de 2019 a les 09:41 |
Porta del Parc de Bombers de Manresa | Pere Fontanals
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple municipal de Sant Fruitós de Bages ha aprovat definitivament la modificació del termes entre Manresa i Sant Fruitós de Bages. Una alteració que afecta la zona del parc dels bombers i les naus del Camí del Grau.

Aquesta modificació de la línia de terme, es produeix per tal que el parc de bombers de Manresa i el polígon del Grau, estiguin ubicats en un únic municipi en cada cas, no en dos tal i com ha estat fins ara. Amb aquesta nova delimitació, el camí de El Grau estarà ubicat totalment a Sant Fruitós de Bages i el parc de Bombers de Manresa estarà situat íntegrament en el terme municipal de Manresa.


En total aquesta modificació comporta una segregació d'aproximadament 18.000m2 del municipi de Manresa i el mateix respecte del municipi de Sant Fruitós de Bages.

Aquesta modificació, que ja s'havia aprovat de forma inicial en sessions plenàries durant els mesos de juliol i octubre de 2018 va ser ratificada per la Generalitat de Catalunya i per tant ara ja es procedeix a la seva aprovació definitiva.

 

Participació