El Parc de Bombers passa a pertànyer totalment a Manresa

Sant Fruitós ha aprovat de forma definitiva la modificació de la línia del terme que li dona la titularitat de tot el polígon del Grau

Redacció
21 de setembre del 2019
Actualitzat a les 9:46h
El ple municipal de Sant Fruitós de Bages ha aprovat definitivament la modificació del termes entre Manresa i Sant Fruitós de Bages. Una alteració que afecta la zona del parc dels bombers i les naus del Camí del Grau.

Aquesta modificació de la línia de terme, es produeix per tal que el parc de bombers de Manresa i el polígon del Grau, estiguin ubicats en un únic municipi en cada cas, no en dos tal i com ha estat fins ara. Amb aquesta nova delimitació, el camí de El Grau estarà ubicat totalment a Sant Fruitós de Bages i el parc de Bombers de Manresa estarà situat íntegrament en el terme municipal de Manresa.

En total aquesta modificació comporta una segregació d'aproximadament 18.000m2 del municipi de Manresa i el mateix respecte del municipi de Sant Fruitós de Bages.

Aquesta modificació, que ja s'havia aprovat de forma inicial en sessions plenàries durant els mesos de juliol i octubre de 2018 va ser ratificada per la Generalitat de Catalunya i per tant ara ja es procedeix a la seva aprovació definitiva.