Universitat

La UPC Manresa inicia el curs amb una gran festa

S'Temple Bar, MasterOut i MonDJ van actuar dijous al pati de la universitat

per Redacció, 20 de setembre de 2019 a les 21:55 |
La festa de la UPC es va allargar fins entrada la nit | UPC
S'Temple Bar, MasterOut i MonDJ van actuar dijous al pati de la UPC Manresa en la festa d'inici de curs, organitzada pel Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) i el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears (COETGME). 

La vetllada va començar amb el concert dels S'Temple Bar. La banda, són una formació creada a Santa Maria d'Oló el 2011 que es defineixen com a grup de música tavernera que fusiona sons irlandesos i catalans. El seu ritme i les seves cançons i versions S'templejades van anar animant un inici de festa on un públic de totes les edats va gaudir del seu concert.


Ja més entrada la nit, van agafar el relleu els MasterOut, una parella de DJs i productors de Barcelona, amb més de 7 anys dedicats a la música electrònica. El seu estil es basa en combinar gèneres de l'electrònica (House, Tech House, i EDM) amb altres gèneres, incloent música urbana, rap, hip-hop, rock, etc. Va ser el moment en que els joves universitaris de la festa van agafar el protagonisme deixant-se endur per la música dels DJs.

El punt més intens de la nit va arribar amb MonDJ que va encomanar la seva energia als assistents i va fer pujar la intensitat de la festa. Val a dir que els més de 20 anys darrere de les cabines avalen la seva carrera. Artista autodidacta, ha passat per diversos estils de música electrònica sabent adaptar-se a les tendències del moment. Gràcies a la seva dilatada trajectòria ha adquirit un coneixement musical molt ampli, que li ha permès punxar a les sales més importants del país i s'ha convertint en un referent en el seu estil. Les seves sessions carregades d'energia i dinamisme són les més buscades en el panorama nocturn actual, omplint cada setmana les pistes de ball on punxa.

Aquest concert va ser un regal que va fer el CETIM i el COETGME a la UPC Manresa per celebrar l'inici de curs i que, segons van dir els representants dels col·legis durant els parlaments inicials de la festa, pretén convertir-se en una tradició.

La UPC Manresa ha creat, en els seus ja més de 75 anys d'història, forts vincles amb el teixit empresarial i industrial de la Catalunya Central, com el que la uneix amb el CETIM i el COTGME. Des de la UPC Manresa volem agrair als dos col·legis per el seu suport constant i per aquest magnífic regal.

 

Arxivat a:
Societat, universitat, UPC
Participació