SORTEIG Macedònia en concert amb el seu darrer disc «Escandaliciós» al Centre Cultural Terrassa

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar de 4 entrades per anar a veure el concert que el grup juvenil oferirà el diumenge, 6 d'octubre, a les 18:00

NacióDigital
20 de setembre del 2019
Macedònia presenta el nou disc «Escandaliciós»
Macedònia presenta el nou disc «Escandaliciós» | Centre Cultural Terrassa
El grup infantil i juvenil Macedònia porten les cançons del seu darrer disc Escandaliciós a l'escenari del Centre Cultural Terrassa. El quintet femení format actualment per la Noa, la Carlota, la Mar, la Gina i l'Anna interpretaran tant cançons del darrer àlbum, com algunes de les seves melodies més reconegudes. Amb aquest darrer treball Macedònia demostra que continua essent un dels grups familiars de referència en català. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar de 4 entrades (2 d'adult i 2 d'infantils) per anar al concert que Macedònia oferirà diumenge, 6 d'octubre, a les 18:00, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions per al sorteig romandran obertes fins divendres, 27 de setembre a les 10:00, i us hi podeu apuntar aquí:



Bases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- Les inscripcions es tancaran divendres, 27 de setembre, a les 10:00

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador/a. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.