Castellbell i el Vilar torna a posar en marxa l'Oficina Agrària

El servei d'assessorament tècnic agrari i formació estarà a disposició dels usuaris al Centre Cultural Joan Masats

El servei d'assessorament tècnic agrari i formació estarà a disposició dels usuaris al Centre Cultural Joan Masats
El servei d'assessorament tècnic agrari i formació estarà a disposició dels usuaris al Centre Cultural Joan Masats | GSV
NacióManresa
20 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:05h
Castellbell i el Vilar torna a posar en marxa l'Oficina Agrària a partir de dilluns de la setmana vinent. El municipi recupera el servei iniciat l'any passat que consisteix en la promoció de bancs de terres per posar en contacte propietaris de terres agrícoles en desús i veïns i veïnes amb ganes de treballar-les, assessorament tècnic agrari i formació que estarà disponible un cop al mes al Centre Cultural Joan Masats.

Oficina compartida

El servei és compartit amb la xarxa d'oficines d'assessorament agrari dels pobles de Montserrat. La presentació del servei es farà dilluns a les deu del matí. L'oficina funcionarà cada primer dimecres de mes de deu del matí a dues del migdia al Centre Cultural Joan Masats (carrer Burés, 8) i comptarà amb la presència d'un enginyer agrònom que oferirà assessorament gratuït a totes les persones interessades. El servei també preveu l'organització de cursos de formació i posar a disposició dels usuaris material per treballar la terra.