L'alcalde d'Igualada, a Junyent: «A algunes ciutats no els fa gràcia que guanyem en competitivitat»

La "competència no lleial" que el batlle de Manresa va recriminar a la capital anoienca en matèria d'universitat ja ha tingut resposta per part de Marc Castells

Marc Castells respon al retret de Junyent en matèria de cooperació universitària
Marc Castells respon al retret de Junyent en matèria de cooperació universitària | Pere Fontanals
20 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:34h
"A Manresa, n'hi ha alguns que tenen igualadinitis". Aquesta va ser la resposta que l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, va donar a Valentí Junyent, batlle de Manresa, després que aquest darrer recriminés, durant la presentació a Manresa de la Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient de la UVic-UCC, que la capital de l'Anoia estava fent una "competència no lleial" en matèria d'universitat perquè en comptes d'aliar-se i cooperar amb la Federació Universitària Vic-Manresa, havia prioritzat "la competència", anant a buscar estudis a la Universitat de Lleida.

Segons explica el portal digital VeuAnoia, Castells assegura que "Igualada s'ha recuperat i s'està convertint un referent respecte a com estava anys enrere i està guanyant en competitivitat, cosa que a algunes ciutats no els fa gràcia". Una llança dirigida, clarament, a la capital del Bages i al seu alcalde en particular.