Núria Picas inaugurarà el curs 2019-2020 del CAE dimarts que ve

Amb la xerrada "Núria Picas, una vida", a l'auditori de la Plana de l'Om a partir de 2/4 de 8 del vespre

Núria Picas, en una imatge d'arxiu
Núria Picas, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
19 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:38h
Núria Picas serà la persona encarregada de donar el tret de sortida al curs 2019-2020 del CAE i la Fundació La Xarranca. Ho farà amb la xerrada Núria Picas, una vida que es durà a terme el dimarts, 24 de setembre, a l'auditori de la Plana de l'Om. 

En aquesta xerrada, Núria Picas parlarà de les seves vivències esportives i de la il·lusió, la passió i l'esforç amb que les afronta, actituds i valors que també son compartits pel CAE. La xerrada es complementarà amb una breu presentació de les principals activitats que el CAE durà a terme durant aquest curs i comptarà amb la presentació i conducció per part de la periodista Aina Font Torra. 

Des del CAE s'ha volgut fer aquest acte formal d'inauguració de curs per donar rellevància a la celebració dels 35 anys de trajectòria de l'entitat. Creat l'any 1984 com a escola d'educadors/es en el lleure, actualment el CAE promou i gestiona una àmplia oferta d'accions formatives, activitats lúdiques, projectes juvenils i serveis educatius i de lleure a les comarques de la Catalunya Central. 

L'acte començarà a 2/4 de 8 del vespre i està obert a tota la ciutadania.