ExpoNeu Extrem captiva públic jove i molt participatiu

Redacció
21 de novembre del 2009
576_12588371303_exponeu_09
576_12588371303_exponeu_09

La rampa de neu és un dels atractius principals d'ExpoNeu Extrem. Catpress

ExpoNeu Extrem s’ha consolidat com un certamen especialment atractiu per al jovent de Manresa i la seva àrea d’influència que, a banda de conèixer les darreres propostes comercials, opta per participar activament amb les activitats que se’ls ofereix.

A l’exterior del Palau Firal, la rampa per practicar l’snow i de l’esquí fent cabrioles en cada descens ha estat una activitat molt espectacular seguida durant tot el dia per nombrós públic. Els guanyadors de les diferents competicions de frestyle han estat, Josep Falgar, en snow; Manel Giménez, en esquí i Marta Bretó, snow femení.

La pista d’skate, també exterior, ha atret molts afeccionats que han practicat una modalitat amb adeptes joves que han demostrat les seves habilitats sobre un monopatí. A la mateixa zona, els visitants han pogut conduir els novedoses vehicles segway o comprovar la punteria amb el paintball.

A l’interior del Palau Firal, el Mercat d’Esquí d’Ocasió ha mantingut un bon ritme de vendes i altres propostes com el campionat d’espeologia han tingut una bona resposta.

La resposta de visitant en aquesta jornada de dissabte ha estat bona i s’espera una bona afluència a la jornada de diumenge.