Els alumnes de l'institut Cal Gravat premien artistes manresans

Van valorar i atorgar premis simbòlics entre els artistes de l'exposició d'Artistes Manresans

Alumnes de Cal Gravat a l'exposició d'Artistes Manresans
Alumnes de Cal Gravat a l'exposició d'Artistes Manresans | INS Cal Gravat
Redacció
19 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:17h
Els alumnes d'art de l'Institut Cal Gravat han iniciat el nou curs escolar amb una activitat artística a l'entorn de la 89a Exposició d'Artistes Manresans. 

El juny passat, els estudiants de l'assignatura d'Història de l'art de 4t d'ESO van culminar el curs 2018-2019 amb un ambiciós projecte que va comprendre la preparació i la realització d'una reeixida exposició antològica d'artistes i paisatgistes manresans històrics al convent de les Caputxines de Manresa. El passat 16 de setembre, amb l'arrancada del nou curs escolar, la nova fornada d'alumnes d'aquesta matèria han realitzat la seva primera activitat al Casino de Manresa, on han tingut ocasió de visitar l'exposició d'Artistes Manresans i descobrir l'obra dels artistes locals contemporanis. 

Acompanyats dels seus professors, els estudiants han hagut de valorar diferents aspectes de la mostra i se'ls ha demanat que fessin de jurat, atorgant un premi simbòlic a les obres que consideressin més notables. L'activitat tindrà la seva continuïtat els propers dies a l'aula, on cada alumne haurà d'exposar a la resta de companys el seu veredicte de forma raonada, després de documentar-se una mica sobre l'artista que ha escollit premiar.