Eduard Costa, exmembre dels Amics de les Arts, presentarà divendres al Kursaal «L'últim indi»

Aquest projecte, produït per Caïm Riba, inclou cançons que parlen de la vida, la mort, la terra, el foc...

Eduard Costa portarà «L'últim indi» al Kursaal
Eduard Costa portarà «L'últim indi» al Kursaal | Promocional
Redacció
19 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:54h
Aquest divendres, 20 de setembre a les 21h a la sala petita del Kursaal tindrà lloc el concert de presentació de L'últim indi, el nou projecte musical d'Eduard Costa, exmembre dels Amics de les Arts i que arrenca amb aquest treball la seva carrera en solitari. Cançons que parlen de la vida i de la mort, del vent, del foc i del fum, de la terra i de les llavors...noves sonoritats, barreja de pop i sons ancestrals.

El passat 15 de març amb la sortida del primer disc, Eduard Costa va iniciar el seu nou projecte professional: L'últim Indi, amb la producció de Caïm Riba.  La gira es va iniciar a Girona, al Festival Strenes, el passat 13 d'abril i el portarà per diferents escenaris de Catalunya presentat en directe el primer disc. EL 21 de setembre actuarà a Llinars del Vallès (Universitat de la Terra), el 13 d'octubre a Bescanó, el 23 de novembre a Àger (al cicle Música sota les Estrelles) i el 18 febrer de 2020  a Barcelona, al Teatre Coliseum dins del Room Festival.


Les entrades pel concert de L'últim indi tenen un preu de 18€ (15€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.