Ampans gestionarà els equipaments públics del teatre i l'escola de música de Sant Fruitós

L'acord que l'entitat ha signat amb l'Ajuntament del poble té per objectiu fomentar la integració laboral de persones amb discapacitat residents al poble o en àrees properes

NacióManresa
19 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:50h
En el cas del teatre, Ampans també s'encarregarà de l'arranjament i gestió del bar de dins
En el cas del teatre, Ampans també s'encarregarà de l'arranjament i gestió del bar de dins | GSV
En una segona concessió, l'Ajuntament també ha cedit a Ampans l'ús del Teatre Casal Cultural i la concessió de domini públic de les aules de l'Escola de Música municipal per un període de 20 anys. Es tracta d'un acord que té per objectiu fomentar la integració laboral de persones amb discapacitat residents al poble o en àrees properes.

En aquest sentit, el document estableix que el personal d'Ampans s'encarregarà de les tasques de neteja i consergeria de tots dos equipaments. A més, en el cas del teatre, l'entitat també s'encarregarà de l'arranjament i gestió del bar que conté.

L'acord en qüestió, doncs, permetrà que Ampans gestioni aquests equipaments municipals conservant les activitats que programa tant l'Ajuntament com altres entitats del poble i fomentant que s'hi duguin a terme noves activitats en les franges horàries on fins ara no n'hi havia.