El Montepio regala dispositius teletac als seus associats perquè segueixin tenint descompte a la C-16

L'empresa manresana ha signat un acord amb Bip&Drive que permetrà als clients continuar passant per l'autopista al mateix preu que fins ara

Peatge de la C-16 a Sant Vicenç de Castellet
Peatge de la C-16 a Sant Vicenç de Castellet | Estefania Escolà
NacióManresa
19 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:14h
El Montepio de Conductors de Manresa ha arribat a un acord amb l'empresa Bip&Drive per poder oferir dispositius teletac a cost zero i promoure, d'aquesta manera, que tots els associats disposin d'aquest dispositiu, que els permetrà continuar passant per l'autopista C-16 al mateix preu que fins ara. Recordem que des de principis de mes, si es passa pel peatge sense disposar de teletac o de l'aplicació Satelise, automàticament es deixen d'aplicar els descomptes i el preu de l'autopista surt -qualsevol dia a qualsevol hora- al mateix que fins ara els caps de setmana.

Amb aquest acord, el Montepio ha aconseguit que els associats puguin contractar el servei de teletac sense cost inicial de compra del dispositiu, enviament gratuït i amb un descompte del 20% sobre la quota de manteniment del primer any. A més, l'aparell ofereix, també, molts altres serveis com el pagament en pàrquings, zones d'estacionament regulat i gasolineres; validesa a l'estat espanyol, França i Portugal, i es pot associar a qualsevol entitat bancària.