S'enfronta a 5 anys de presó per traficar amb cocaïna en un bar de la Font dels Capellans

Durant una actuació dels Mossos, l'acusat va intentar despendre's de sis paperines de droga, però els agents el van veure

18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:24h
Un manresà de 32 anys d'edat s'enfronta a una petició de fiscalia de 5 anys de presó i una multa de 450 euros per un presumpte delicte contra la salut pública, com es coneix el tràfic de drogues, després que en una actuació dels Mossos d'Esquadra en un bar de la Font dels Capellans l'enxampessin amb sis paperines de cocaïna.

Els fets van passar el 3 de març de 2017 sobre les 8 del vespre quan durant una actuació contra el tràfic de drogues dels Mossos d'Esquadra en un bar de la Font dels Capellans, els agents van comprovar com l'acusat intentava despendre's d'una bosseta llençant-la a un costat d'on es trobava.

Segons l'escrit de fiscalia, els agents van comprovar que en el paquet d'hi trobaven sis paperines d'una pols blanca que, després de les anàlisis, va resultar ser cocaïna en diferents graus de puresa. Entre les sis paperines, el pes total era de 2,65 grams i el seu preu en el mercat il·lícit, d'uns 150 euros.

El judici tindrà lloc el proper 25 de setembre a l'Audiència Provincial de Barcelona.