Cardona obre una convocatòria d'ajuts per desplegar nous negocis al nucli antic i la Coromina

Les subvencions concedides s'hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s'hagin desenvolupat de l'1 de novembre de 2018 i fins el 31 d'octubre de 2019

Cardona obre una convocatòria d'ajuts per desplegar nous negocis al nucli antic la Coromina
Cardona obre una convocatòria d'ajuts per desplegar nous negocis al nucli antic la Coromina | UBIC Cardona
NacióManresa
18 de setembre del 2019
Actualitzat el 19 de setembre a les 8:20h
L'Ajuntament de Cardona obrirà, en un termini breu de temps, la convocatòria per a concedir subvencions encarades a fomentar l'emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic del municipi i al nucli de la Coromina, amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquesta zona. A més, també existeix una línia d'ajuts per a la millora de la innovació i la competitivitat d'establiments comercials i de serveis ja existents.

En total, l'Ajuntament hi aportarà 15.000 euros, 11.000 dels quals es destinaran al foment de l'emprenedoria i a la creació de noves activitats econòmiques en locals de planta baixa al nucli antic i a la Coromina, mentre que els 4.000 euros restants seran destinats a la millora de la innovació i competitivitat d'establiments que tinguin un mínim de dos anys d'antiguitat.

Les subvencions concedides s'hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s'hagin desenvolupat de l'1 de novembre de 2018 i fins el 31 d'octubre de 2019. Els interessats poden trobar tots els documents necessaris (convocatòria, bases i impresos de sol·licitud) en aquest enllaç. Així mateix, la documentació també es pot recollir físicament a l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona o a les Oficines consistorials.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d'octubre. A més, es farà una sessió informativa per als interessats i interessades a sol·licitar aquests ajuts el proper dimecres, 25 de setembre, a les tres de la tarda, a la Sala dels arcs de l'Ajuntament (planta -1).
Arxivat a