Economia i empresa

Cardona obre una convocatòria d'ajuts per desplegar nous negocis al nucli antic i la Coromina

Les subvencions concedides s'hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s'hagin desenvolupat de l'1 de novembre de 2018 i fins el 31 d'octubre de 2019

per NacióManresa, Cardona | 18 de setembre de 2019 a les 14:35 |
Cardona obre una convocatòria d'ajuts per desplegar nous negocis al nucli antic la Coromina | UBIC Cardona
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Cardona obrirà, en un termini breu de temps, la convocatòria per a concedir subvencions encarades a fomentar l'emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic del municipi i al nucli de la Coromina, amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquesta zona. A més, també existeix una línia d'ajuts per a la millora de la innovació i la competitivitat d'establiments comercials i de serveis ja existents.

En total, l'Ajuntament hi aportarà 15.000 euros, 11.000 dels quals es destinaran al foment de l'emprenedoria i a la creació de noves activitats econòmiques en locals de planta baixa al nucli antic i a la Coromina, mentre que els 4.000 euros restants seran destinats a la millora de la innovació i competitivitat d'establiments que tinguin un mínim de dos anys d'antiguitat.


Les subvencions concedides s'hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s'hagin desenvolupat de l'1 de novembre de 2018 i fins el 31 d'octubre de 2019. Els interessats poden trobar tots els documents necessaris (convocatòria, bases i impresos de sol·licitud) en aquest enllaç. Així mateix, la documentació també es pot recollir físicament a l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona o a les Oficines consistorials.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d'octubre. A més, es farà una sessió informativa per als interessats i interessades a sol·licitar aquests ajuts el proper dimecres, 25 de setembre, a les tres de la tarda, a la Sala dels arcs de l'Ajuntament (planta -1).

 

Participació