L'artesania i la música seran les protagonistes de les festes del Passeig i Rodalies

Engegaran aquest divendres amb la lectura dramatitzada "Una mort premeditada"

La Fira d'Artistes i Artesans del Passeig celebrarà la seva 40a edició aquest diumenge
La Fira d'Artistes i Artesans del Passeig celebrarà la seva 40a edició aquest diumenge | Sussi Garcia
NacióManresa
18 de setembre del 2019
Actualitzat el 20 de setembre a les 11:59h
L'Associació de Veïns (AVV) del barri del Passeig i Rodalies ja ho té tot preparat per donar el tret de sortida, aquest divendres (20 de setembre), a les seves festes; unes festes que estaran marcades per la tradicional Fira d'Artistes i Artesans, que enguany celebrarà la quarantena edició i tindrà lloc diumenge (dia 22) de deu del migdia a nou del vespre.

Per ordre cronològic, la primera activitat programada serà la lectura dramatitzada del text Una mort premeditada, que anirà a càrrec del grup El Retaule i que es podrà veure divendres, a dos quarts de nou del vespre, al local de l'AVV, ubicat al carrer Circumval·lació, 13.

Dissabte s'inaugurarà amb el Mercat Artesanal d'Alimentació, que s'instal·larà al primer tram del Passeig Pere III (entre Sant Domènec i Crist Rei) i que estarà actiu tot el dia. El programa d'activitats per aquest dia era més complet, però a causa de la pluja, des de l'AVV s'ha decidit passar totes les propostes programades per dissabte, a diumenge.

En aquest sentit, doncs, diumenge 22, a banda de la 40a Fira d'Artistes i Artesans que prendrà el primer tram del Passeig, també s'oferirà un espectacle d'animació infantil a càrrec de la companyia Ai, Carai! (a dos quarts de sis de la tarda); una actuació de swing amb música en directe a càrrec del grup de ball Bon Hop de Swing (a les set de la tarda), i un concert de rock català amb el grup manresà 4Cat (a dos quarts de nou del vespre). Totes tres propostes tindran lloc en un escenari que es col·locarà a la cruïlla que hi ha entre el Passeig i el carrer Arquitecte Oms, just al costat de la biblioteca del Casino.