Turisme

Els bloggers de viatges de «Salta Conmigo» descobreixen Manresa i el Bages

Visiten la Basílica de la Seu i el Centre d'Interpretació del carrer del Balç

per Redacció, 18 de setembre de 2019 a les 14:13 |
Els bloggers han visitat la Seu i el Carrer del Balç | Sílvia Rius
Aquest dimarts 17 de setembre la parella italo-espanyola del blog Salta Comingo ha visitat i fet estada a Manresa dins del blogtrip #SaltaConBCNmuchoMas, organitzat per la Diputació de Barcelona en el marc del seu programa de difusió de la marca Paisatges Barcelona entre els webs de viatges i els seus seguidors.

Del 17 al 20 de setembre, els bloggers de Salta Conmigo i, més tard, de 356 Sábados Viajando, viatgen per les comarques del Bages, el Berguedà i l'Osona, fent parada a diferents indrets turístics, fent difusió de tot allò que veuen, fan i descobreixen tant des de les entrades dels seus blogs com des de les seves xarxes socials. D'aquesta manera, la Diputació posa èmfasi en la descoberta i promoció de les marques Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona.


A Manresa, els bloggers han estat acompanyats per una guia de la Fundació Turisme i Fires de Manresa que a la tarda els ha mostrat la Seu, els seus valors patrimonials i les vistes des de la primera coberta, i el Centre d'Interpretació medieval del Carrer del Balç. Seguidament, han sopat i pernoctat a la ciutat. La descoberta del Bages ha seguit amb la visita al castell i la mina de sal de Cardona. Prèviament, havien estat al monestir de Montserrat.

Salta Conmigo és un blog de viatges professional nascut al 2007 i amb un ampli seguiment; el mes de maig de 2019 el blog va rebre 320.000 visites i té 110.000 seguidors a xarxes socials. Té entrades tant nacionals com internacionals, de destins catalans i de la resta de l'Estat, i dels 5 continents. La parella que el gestiona explica i fotografia les seves estades i, al mateix temps, dona consells idees sobre planificació o ofereix xerrades sobre com organitzar viatges i excursions similars.

Aquest blogtrip s'ha dut a terme per l'impuls de la Diputació de Barcelona i la contribució del Consell Comarcal del Bages i la Fundació Turisme i Fires de Manresa.

 

Participació