Sant Fruitós inaugurarà la plaça del Primer d'Octubre de Pineda amb una matinal esportiva i familiar

Tindrà el dissabte 28 de setembre

NacióManresa
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:49h
La nova plaça del Primer d'Octubre de Pineda s'inaugurarà el dissabte 28 de setembre
La nova plaça del Primer d'Octubre de Pineda s'inaugurarà el dissabte 28 de setembre | AjSFB
El proper dissabte 28 de setembre, a partir de les deu del matí, Sant Fruitós de Bages celebrarà una matinal esportiva emmarcada en la inauguració oficial de la plaça del Primer d'Octubre, ubicada al costat del carrer Verge de Juncadella de la urbanització de Pineda de Bages. Durant els darrers mesos, l'Ajuntament ha realitzat millores en aquest espai, pavimentant-lo amb una tonalitat adaptada amb l'entorn construint-hi dues pistes esportives de futbol i bàsquet amb les seves cistelles i porteries corresponents. A banda, a tot l'entorn hi ha construït una pista de patinatge perimetral i una zona d'skate.

El cost total de l'actuació - que ha estat d'aproximadament 95.000 euros- també ha inclòs la col·locació de nou mobiliari i la millora de les escales i la barana d'accés al recinte.

Acte d'inauguració

Les activitats emmarcades dins la jornada inaugural del nou espai començaran a les deu del matí amb un 3x3 de bàsquet mixt per a totes les edats i continuarà amb un torneig de futbol familiar a les dotze del migdia en el qual s'hi poden inscriure equips de pares, de mares, d'avis, d'àvies, germans, germanes... Els equips poden ser mixtos i s'adaptaran els aparellaments en funció de l'edat dels participants. Els interessants en participar tant en el 3x3 com en el torneig de futbol s'han d'inscriure prèviament a través d'aquest enllaç. La jornada acabarà amb un vermut popular.