La PAHC atura, per quart cop, el desnonament d'una família sense ingressos a Manresa

El pis on resideix el matrimoni amb dos fills menors d'edat es troba al carrer Barcelona i és propietat del Banc Sabadell

Activistes de la PAHC davant del bloc on viu la família afectada
Activistes de la PAHC davant del bloc on viu la família afectada | PAHC
NacióManresa
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:00h
Prop de trenta persones de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) del Bages s'han concentrat, aquest matí de dimecres, davant del número 56 del carrer Barcelona de Manresa per evitar, per quart cop, el desnonament d'una família (un matrimoni amb dos fills menors d'edat) "que no té ingressos i que fa un any que batalla amb Serveis Socials de l'Ajuntament per trobar solució al seu problema habitacional", expliquen des de la plataforma.

El pis on resideixen actualment és propietat del Banc Sabadell. De fet, quan fins al lloc dels fets hi ha arribat la comitiva judicial per fer efectiu el desnonament, també hi havia representants de l'entitat bancària que, veient la resistència de la PAHC, han comunicat que "allargaven l'ordre de desallotjament dos mesos més". "Ens han dit que la data límit perquè la família marxi és el 28 de novembre a les deu del matí. Si no ho han fet, ja ens han amenaçat que vindran els Mossos d'Esquadra a treure'ls de casa, si és necessari", lamenten des de la plataforma, tot afegint que "seguirem treballant perquè tant l'administració com el banc resolguin la situació de la família afectada".