La Festa del Comerç de Sant Fruitós aplega més de mil persones

Va tenir lloc el passat dissabte al Cobert de la Màquina del Batre

Cobert de la Màquina del Batre durant la Festa del Comerç de Sant Fruitós
Cobert de la Màquina del Batre durant la Festa del Comerç de Sant Fruitós | SFCA
Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:55h
El passat dissabte, Sant Fruitós va celebrar la tercera edició de la Festa del Comerç organitzada per Sant Fruitós Comerç Actiu amb la participació de 25 establiments al Cobert de la Màquina del Batre, que va aplegar un miler llarg de persones.

La jornada va començar amb la inauguració institucional, seguida de l'exposició de les carpes dels comerciants, les diverses actuacions a l'escenari i una variada proposta gastronòmica, tot plegat amenitzat per Jordi Callau.

Al capvespre es va fer el sorteig de tres premis de 100 euros en vals de compra, després que els participants omplissin la frase Viu el comerç, sumem entre tots, amb les pistes que hi havia a cada estand.

A més, els visitants van decidir, per una gran majoria de vots, que l'estand guanyador, per la seva espectacularitat i disseny, fos el de l'establiment Silhouet, que va ser premiat amb 100 euros.

El final de festa va ser espectacular, amenitzat per en Jordi Callau, que va fer ballar a tots els botiguers i assistents a la festa.