La Festa de la Verema de l'Oller del Mas aplega 6.800 visitants durant el cap de setmana

Un miler llarg de professionals i acompanyants van participar en el sopar de la verema de dilluns

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Festa de la Verema de l'Oller del Mas
Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Festa de la Verema de l'Oller del Mas | Mas de l'Oller
Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:20h
Ja és tradició, que cada setembre i coincidint amb la verema, l'Oller del Mas organitza activitats tant per al públic general com per a professionals. No obstant, aquest any, la participació ha superat totes les expectatives i en els tres dies de celebració han passat pel celler gairebé 7.000 persones.

La Festa de la Verema de l'Oller del Mas ha arribat enguany a la setena edició i es consolida en el territori com una festa popular on grans i petits poden gaudir de més de vint activitats durant tot el cap de setmana. Els dos punts d'atracció de la festa es concentren en les activitats infantils de verema per a famílies i en els concerts de música que enguany van encapçalar 3 grups de la comarca.

La gran sorpresa del celler va ser dissabte a la tarda quan es van concentrar més de 900 persones al pati del castell per escoltar el concert d'Antonio el Remendao que va animar a tot el públic mentre se servien tapes gourmet i vins de l'Oller a copes. A les 9 del vespre ja eren més de 1.000 persones les que esperaven el concert dels bagencs Rubbersoul amb les seves cançons dels Beatles que van fer ballar a tot el públic. La nit va concloure amb el DJ Marc Pich i els més animats van poder gaudir de còctels i música fins ben entrada la matinada.

L'activitat més reclamada per als més petits és la verema en família on pares i fills van viure la verema en primera persona i els més menuts s'emportaven a casa la seva ampolla de most. Dos cents nens han participat en aquesta activitat durant tot el cap de setmana juntament amb les altres activitats programades: pinta cares, munta ponis, inflables, carros de cavalls, manualitats de verema, taller d'escuts...

I després d'un cap de setmana de verema per a tots els públics, el dilluns va arribar el torn dels professionals amb el tradicional sopar de verema per a restauradors, clients i amics de celler.