L'Estany celebrarà, dissabte, l'acte oficial d'agermanament amb el municipi de Codalet

Es tracta d'un poble de la Catalunya Nord, situat a la comarca de Conflent

Codalet es troba a la comarca de Conflent, a cinquanta quilòmetres de Perpinyà
Codalet es troba a la comarca de Conflent, a cinquanta quilòmetres de Perpinyà | Wikiloc
NacióManresa
17 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:36h
Aquest dissabte, 21 de setembre, l'Estany rebrà la visita d'uns convidats especials, provinents de la Catalunya Nord, concretament del municipi de Codalet, situat a la comarca de Conflent, a cinquanta quilòmetres de Perpinyà. I és que tots dos pobles, després d'estar tres anys impulsant accions de coneixença mútua, han decidit agermanar-se.

Les activitats festives al voltant d'aquest acte començaran a les onze del matí, amb la rebuda de la delegació de Codalet per part de les autoritats de l'Estany a la Casa de Cultura. Immediatament després, la colla castellera Falcons de Castellcir oferirà un taller participatiu de castells a la plaça del Monestir, seguida d'una actuació a càrrec de l'esbart Rosa d'Abril de Castellterçol.

La signatura de l'acta d'agermanament tindrà lloc a la una del migdia, també a la plaça del Monestir, i se celebrarà amb un vermut popular. La jornada acabarà amb la projecció del documental L'Estany, teixit de gent i art, de Leonardo De Armas. Es podrà veure a les quatre de la tarda a la Casa de Cultura.