L'Espai Òmnium acollirà, dijous, la presentació del llibre «Ho tornarem a fer», de Jordi Cuixart

L'acte consistirà en una taula rodona en la qual hi intervindran el professor de Dret Constitucional Marcel Mateu i la vicepresidenta d'Òmnium nacional, Marina Llansana

L'Espai Òmnium acollirà, dijous, la presentació del llibre «Ho tornarem a fer», de Jordi Cuixart
L'Espai Òmnium acollirà, dijous, la presentació del llibre «Ho tornarem a fer», de Jordi Cuixart | ACN
NacióManresa
17 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:04h
L'Espai Òmnium de Manresa serà l'escenari, aquest dijous, 19 de setembre, de la presentació del llibre Ho tornarem a fer (Ara Llibres), escrit per Jordi Cuixart, president de l'entitat en qüestió. L'acte, que començarà a les set de la tarda, consistirà en una taula rodona conduïda per la periodista Anna Vilajosana en la qual hi intervindran Marcel Mateu, professor de Dret Constitucional de la UOC, i Marina Llansana, vicepresidenta d'Òmnium nacional.

Amb Ho tornarem a fer, Jordi Cuixart transforma la tristesa i la grisor d'una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l'autodeterminació i els drets humans. En aquest sentit, el president d'Òmnium convida a no defallir, a protestar, a escoltar... i a la mobilització permanent no-violenta. Es tracta d'un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem.