El Cicle Gaudí portarà dijous a Cardona l'aclamada i premiada «Els dies que vindran»

La pel·lícula també es podrà veure a Sallent i Navarcles el 26 i 27 de setembre

Fotograma d'«Els dies que vindran»
Fotograma d'«Els dies que vindran» | Cicle Gaudí
NacióManresa
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:07h
El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projectarà, aquest dijous 19 de setembre, l'aclamada i premiada Els dies que vindran, la pel·lícula amb la qual Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció després de 10.000 km i Tierra firme. La pel·lícula també es podrà veure a Sallent (Fàbrica Vella) el dia 26 de setembre a 2/4 de 9 del vespre, i a Navarcles (Centre Cultural) el 27 de setembre a les 9 del vespre.

Els dies que vindran és el minuciós relat de l'embaràs de la Vir (María Rodríguez) i del Lluís (David Verdaguer), que, al llarg de nou mesos, han d'aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d'aprendre a ser dos. Durant aquest temps, la vida d'aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en que aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s'enfronten a la vida que tenen davant seu.

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors, s'explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.
La cinta va ser estrenada mundialment en el Festival Internacional de Cinema de Rotterdam. A l'estat espanyol es va estrenar al Festival de Màlaga, on va obtenir quatre premis, incloent el de Millor Pel·lícula, Millor Director i Millor Actriu. A les sales de cinema es va estrenar aquest passat 28 de juny.

La projecció a Cardona es farà al Teatre dels Catòlics i s'iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros, i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros. El film no està recomanat per a menors de 16 anys.
Arxivat a