Educació

El conseller Bargalló visita les obres del Patrocini i les millores a l'escola Joan de Palà de Cardona

Ho va fer acompanyat de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; de la directora dels Serveis Territorials d'Educació, Dolors Collell; de l'alcalde del municipi, Ferran Estruch, i de la regidora d'Educació, Roser Montoriol

per NacióManresa, Cardona | 17 de setembre de 2019 a les 10:50 |
El conseller Bargalló davant de l'entrada de l'escola Mare de Déu del Patrocini de Cardona | AjCardona
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, va visitar, aquest passat divendres, l'escola Mare de Déu del Patrocini de Cardona i l'escola Joan de Palà de La Coromina, acompanyat de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; de la directora dels Serveis Territorials d'Educació, Dolors Collell; de l'alcalde del municipi, Ferran Estruch; de la regidora d'Educació, Roser Montoriol, i dels equips directius de les escoles.

En la seva visita al Patrocini, el conseller va conèixer sobre el terreny el projecte per dotar el centre escolar d'un nou accés per a vianants a través del carrer Ramon Puig i Molins. Es tracta d'una obra important per Cardona que el departament està tirant endavant amb un pressupost de 322.128,26 euros.

 
En aquest mateix centre, també s'està instal·lant una caldera de biomassa que servirà per escalfar l'escola i també la Llar d'Infants L'Aliret. Es tracta d'una actuació que té un pressupost de 105.591,04 euros, que es finançarà amb una subvenció de Medi Ambient i una altra del departament d'Educació.

 
Després de la seva visita al Patrocini, Bargalló es va desplaçar a l'escola Joan de Palà de La Coromina. Allà va poder visitar les millores que s'han realitzat al menjador, on s'han renovat les instal·lacions i l'enrajolat -tasques que ha realitzat la Brigada Municipal- i on també s'hi ha instal·lat un nou mobiliari d'acer inoxidable -finançat pel departament- que ha permès al centre escolar entrar al circuit de servei de menjador del Consell Comarcal del Bages.

 

Participació