Empresa

La Cambra de Comerç col·laborarà en la fira Industry de Barcelona

Se celebrarà del 29 al 31 d'octubre al recinte firal de Gran Via

per NacióManresa, 17 de setembre de 2019 a les 10:31 |
La fira Industry de Barcelona se celebrarà del 29 al 31 d'octubre | Fira Industry
La Cambra de Comerç de Manresa ha signat un acord de col·laboració amb la fira Industry, que se celebrarà al recinte firal de Gran Via de Barcelona entre el 29 i el 31 d'octubre. Aquesta serà la quarta edició d'una fira dedicada exclusivament al sector industrial, que disposarà d'una àmplia zona expositiva en la qual empreses de diferents sectors hi presentaran les seves últimes novetats en productes i serveis.

La zona en qüestió estarà organitzada al voltant dels vuit eixos temàtics, simulant la cadena de producció industrial: màquina-eina; connectivitat i dades; impressió 3D; transformació del plàstic; automatització i robòtica; motlles i matrius; disseny i serveis, i nous materials.


A més, Industry comptarà amb una àrea de coneixement i formació que inclourà l'organització de quatre congressos; amb una arena on es donaran a conèixer les solucions més innovadores, i amb un espai de networking per promoure els contactes B2B. Els congressos tractaran temes com l'impacte de la fabricació additiva en els grans sectors industrials, la manufactura avançada, l'automatització i la robòtica, i la ciberseguretat i el hacking ètic.

L'objectiu de l'acord entre la Cambra i la fira Industry és apropar a les empreses del territori un certamen que ja s'ha convertit en un referent pel que fa a les novetats del sector industrial. La Cambra proporcionarà a les empreses informació sobre la fira, així com la possibilitat d'accedir-hi en condicions avantatjoses, de donar-hi a conèixer els seus productes o de participar en tours guiats en funció dels seus interessos.

 

Participació