Casa de la Música presenta un curs de sensibilització musical per a nens amb una jornada de portes obertes

La jornada tindrà lloc dimecres de 4 a 6 de la tarda al Centre de Creació Musical a Stroika

Redacció
16 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:16h
Amb la finalitat d'apropar la música a tots els racons possibles, Casa de la Música de Manresa presentarà aquest dimecres 18 de setembre els seus cursos de sensibilització musical per a nens, amb una jornada de portes obertes que donarà començament a partir de les 4 de la tarda.

D'aquesta manera, alumnes i pares podran conèixer les instal·lacions i el professorat que acompanyaran als més petits durant el curs, a més d'explorar i experimentar per primera vegada amb els instruments amb els quals treballaran. La cita serà aquest dimecres de 4 a 6 de la tarda, al Centre de Creació Musical de Manresa.

Què aprendran els nens durant el curs?

Prenent com a base que la música és una eina imprescindible per desenvolupar la creativitat i la imaginació dels més petits, des de Casa de la Música de Manresa es posa en marxa el curs de llarga durada de sensibilització musical, per despertar l'interès dels nens, mitjançant l'exploració i el joc. D'aquesta manera, s'han dividit en dos grups (el primer amb alumnes d'entre 5 i 6 anys; i el segon per petits de 7 i 8 anys). 

El grup de 5 i 6 anys tindrà el seu primer contacte musical mitjançant divertits i didàctics jocs amb els quals aprendran les eines bàsiques d'aquest món. D'altra banda, els petits de 7 i 8 anys donaran un pas més.Mitjançant activitats i jocs, podran continuar gaudint de la seva experiència musical. Aprendran a escalfar, els introduiran dintre de l'univers de la creació musical, els ensenyaran diferents eines de relaxació i, a més, tindran el seu primer contacte amb els instruments musicals. 

Tots aquests cursos tindran lloc cada dimecres de de 5 a 6; i de 6 a 7 a partir d'octubre, al Centre de Creació Musical de Manresa.