Els aperitius més glamurosos tornaran dissabte al pati del Kursaal amb el sisè Brunchmut

Enguany, i com a novetat, s'oferiran concerts en directe de dues formacions musicals

La sisena edició del Brunchmut arribarà aquest dissabte al pati del Kursaal
La sisena edició del Brunchmut arribarà aquest dissabte al pati del Kursaal | Kursaal Espai Gastronòmic
NacióManresa
16 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:15h
El pati del Kursaal tornarà a convertir-se, per sisè any consecutiu, en la seu del glamour gastronòmic manresà. I és que aquest dissabte, 21 de setembre, de dotze del migdia a quatre de la tarda, els amants del brunch -un neologisme a partir de la unió de breakfast (esmorzar) i lunch (dinar)- i del vermut podran gaudir d'aquesta proposta 100% local que cada any aplega més adeptes.

Enguany, el Brunchmut gastronòmic comptarà amb la participació de set bars i restaurants de la ciutat que presentaran una oferta de tapes variades; vins, caves i vermuts de Vins Alsina; cafès de Cafès del Bages; patates i cotnes de Patates Piqué; les delicatessen de l'empresa Ostras Thierry, i destil·lats i licors de l'empresa manresana Falima.

La novetat més destacada d'aquesta sisena edició és que la música que ambientarà l'espai no la punxarà un discjòquei, sinó que seran les bandes professionals The Sun Cats i Suicide Brothers Trio les que oferiran concerts en directe. Segons explica l'organització, aquest "salt qualitatiu" ha estat possible gràcies a la col·laboració econòmica del banc Mediolanum.
  
Els tiquets del Brunchmut tenen un preu de 25 euros i ja es poden adquirir anant presencialment en algun dels establiments participants, que són l'Espai Gastronòmic del Kursaal, la Vermuteria Santa Rita, l'Espai Rubiralta, el Nou Celler, l'Araunvi Manresa, el Laida Restaurant i la Bodega Sant Domingo. També es podran comprar el mateix dia de l'esdeveniment a un preu de 29 euros. Cada tiquet inclou beguda il·limitada, una tapa de cada establiment, una ostra d'Ostras Thierry, una tapa de pernil ibèric, un gintònic i un cafè frappé.