Botiguers i públic recolzen el trasllat del Firastiu al Passeig

La UBIC ja pensa en ampliar l'àrea de la fira i habilitar les vies properes per als vianants

La presència de públic al Firastiu ha estat constant durant tot el dia
La presència de públic al Firastiu ha estat constant durant tot el dia | Pere Fontanals
15 de setembre del 2019
Actualitzat a les 22:13h
El canvi d'ubicació del Firastiu d'enguany, que ha passat del carrer Abat Oliva al tercer tram del Passeig, ha rebut el recolzament del públic, molt més nombrós que en edicions anteriors, i dels comerços que hi han exposat, que "majoritàriament han mostrat la seva satisfacció amb el canvi", segons ha assegurat la presidenta de la UBIC, Tània Infante.

De fet, segons ha reconegut la pròpia Infante, "a partir de demà començarem a treballar per ampliar la zona de la fira, i habilitar per als vianants alguna de les vies de trànsit de cotxes, com la de baixada en el tram del Passeig o el pas de vianants que l'uneix amb la plaça Espanya".

"La nostra voluntat hauria estat fer-ho enguany, però hem tingut poc temps per preparar-ho amb l'Ajuntament i hi havia inconvenients, com el trànsit del bus urbà, que requeria estudiar-ho amb deteniment", ha afirmat la presidenta de la UBIC. 

El Firastiu, amb 26 parades de comerços, majoritàriament de roba i complements, i 3 de establiments d'automoció -situats al carrer Primer de Maig-, ha fet el canvi al Passeig per quedar-s'hi i ampliar l'exposició. "Hi han hagut establiments que no han pogut entrar al Firastiu, i mirarem que això no passi el proper any", ha afirmat Infante