El govern de Manresa preveu modificar el POUM per fer cabre un hotel davant la Cova

El propietari d'uns terrenys entre el santuari i el Pont Vell ha comunicat a l'Ajuntament la seva voluntat de tirar endavant el projecte

Redacció
15 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:11h
Cova de Sant Ignasi
Cova de Sant Ignasi | Joan Parera
El govern municipal de Manresa té previst presentar al ple de l'Ajuntament la modificació parcial del POUM per requalificar les parcel·les d'horts i vegetació que es troben entre la Cova, l'ermita de Sant Marc i el Pont Vell que hi permeti la construcció d'un hotel, segons ha informat Regió7.

Un dels propietaris dels terrenys que es troben en aquesta zona ha traslladat a l'Ajuntament la seva voluntat de construir-hi un hotel, i els consistori s'ha posat mans a l'obra. El juny de l'any passat l'Ajuntament va aprovar un avanç de pla conjunt que incloïa aquesta zona i el futur camí de la Creu del Tort que unirà el Cardener amb la Balconada.
 

Espai on es planifica l'hotel segons R7 Foto: GMaps


A partir d'ara, el govern proposarà al ple abans de final d'any l'aprovació inicial de la modificació puntual del POUM, seguit de l'obertura de termini per presentar-hi al·legacions, i, finalment, es prepararan els informes sectorials per fer-ne l'aprovació provisional.

A partir d'aquí, la Delegació Territorial d'Urbanisme de la Generalitat a la Catalunya Central tindrà l'última paraula i serà qui ha de cursar-ne l'aprovació definitiva, que no serà abans de finals de 2019.