El Cd'E Manresa aconsegueix contra la Santfeliuenc la seva primera victòria a casa (2-0)

Els manresans han fet un partit molt ofensiu, però han hagut d'esperar al minut 81 per celebrar el primer gol

El Cd'E Manresa ha disputat un bon partit contra la Santboiana
El Cd'E Manresa ha disputat un bon partit contra la Santboiana | Cd'EM
15 de setembre del 2019
Actualitzat el 16 de setembre a les 21:27h
El Cd'E Manresa ha aconseguit aquest diumenge contra el Santfeliuenc la seva primera victòria a casa en un partit amb gran intensitat ofensiva dels homes d'Andreu Peralta. S'ha hagut d'arribar al minut 81 perquè les 300 persones aplegades al Congost poguessin, per fi, cantar el primer gol local de la temporada.

El partit ha començat amb minuts de tempteig. Els rivals volien el control de la pilota i el Manresa, també. Se succeïen les ocasions més o menys clares, però el marcador no es movia. Al 9', Bernat tenia una molt bona oportunitat la més clara, però l'atrapava el porter. Al 11' Dani Ruiz no arribava a rematar una centrada de Walter i, al 13', Joel Méndez enviava desviada a la dreta una centrada del mateix Walter.

Els locals tenien, una rere l'altra, moltes ocasions. Buscaven el gol amb insistència i no seria fins al minut 17 que els visitants trepitjaries àrea contrària amb claredat. Pol salvava el primer blanc-i-blau, fruit d'una contra del Santfeliuenc Era una contra perillosíssima de Collado, però la seva centrada no aconseguia connectar amb Sani per molt poc.

Els manresans, per la seva part, seguien atacant l'àrea rival i, al minut 21, Joel disposava de dues noves ocasions. La primera sortia massa alta i la segona veia com li atrapava el porter. Tenien el control i més ocasions, però el gol no acabava d'arribar. Joel Méndez ho provava, també, però li sortia alta. Amb mitja hora de partit jugada, seguien creant ocasions i el rival trepitjava poc l'àrea local.

Al minut 35, Bernat veia una targeta groga i Juanjo estava a punt de marcar de falta, però li sortia alta. Quan restaven 5 minuts pel descans. Walter enviava alt un xut de falta directa i ja al 44', un xut del mateix Walter sortia fregant el pal dret. Així, s'arribava al descans amb l'empat a zero inicial.

A la represa, ja al 47', una nova ocasió manresana. Res havia canviat. Seguien les ocasions però semblava que els rivals també les començaven a tenir. Ja al 55', Dani Ruiz estavellava un xut al travesser i, al 60', era Joanet qui enviava al pal un xut des del pic de l'àrea.

Les ocasions locals no paraven d'arribar. Al minut 65, entrava Fran Orellana al lloc de Dani Ruiz. Era el primer canvi d'Andreu Peralta. Un minut després, tres ocasions locals per rematar i la pilota que no volia entrar. També Gibert estava a punt de marcar des del centre del camp, però l'aturava Pol.

Ja al 70', es veien ocasions a ambdues àrees. Persistia l'empat inicial i el tècnic manresà donava entrada a Edgar Fernández per Joanet. I, quan sobrevolava el minut 80 arribava el gol manresà. Fran Orellana obria la llauna i es desfermava l'alegria a la parròquia local.

No acabarien aquí les ocasions. El mateix Orellana al 83', David Sánchez al 85' i Bernat al 87' haurien pogut ampliar la diferència. Els visitants farien patir als locals amb dos córner que porter i defensa malbaratarien. S'hauria d'arribar al minut 89' per veure el segon i definitiu gol del partit, obra de Walter Fernández. Un golàs que feia justícia al bon partit fet pel jugador manresà.

No hi hauria temps per pràcticament res més. Els tres punts es quedaven al Congost i l'alegria de plantilla i afició era una realitat.

Diumenge, dia 22, l'equip es desplaçarà a la ciutat comtal per enfrontar-se, a les 12:00 h., a la Unió Atlètica Horta.