Sant Fruitós tornarà a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura

El dissabte 21 de setembre el Parc del Castell serà el punt de trobada d'una pedalada popular i diverses activitats per a tota la família

Redacció
15 de setembre del 2019
Actualitzat a les 9:33h
Sant Fruitós de Bages s'adhereix un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembre a tot Europa, amb una pedalada i una tarda d'activitats per a públic familiar de totes les edats el proper dissabte 21 de setembre al Parc del Castell.

A les 5 de la tarda es preveu la trobada dels participants a la pedalada popular. A 2/4 de 6 de la tarda es donarà el tret de sortida a la marxa en bicicleta pel municipi, apta per a tots els públics. Es tracta d'un traçat eminentment urbà d'entre 7 i 8 Km sense desnivell.

A 3/4 de 6 els infants més petits podran gaudir del conte teatralitzat El viatge de l'elefanta Sara a la mateixa plaça i al finalitzar, a 3/4 de 7, es realitzarà un taller de cistelles de bicicleta, amb els nens i nenes que ho vulguin, tant els que hagin participat a la pedalada com els que hagin assistit al conte.

Durant la tarda a més, hi haurà berenar per a tots els assistents.

Per  tal de participar a la pedalada popular i al taller de cistelles de bicicleta, cal inscriure's prèviament a través de la pàgina web de l'Ajuntament.