El Cd'E Manresa rebrà diumenge el Santfeliuenc amb ganes de sumar la primera victòria a casa

El partit es disputarà a l'estadi del Congost a les 12 del migdia

Andreu Peralta, tècnic del Cd'E Manresa
Andreu Peralta, tècnic del Cd'E Manresa | Cd'EM
Redacció
13 de setembre del 2019
Actualitzat a les 19:59h
Sense temps a lamentar-se per les dues últimes derrotes per la mínima, aquest diumenge, el Centre d'Esports Manresa rebrà a casa al FC Santfeliuenc, quart classificat, a les 12 del migdia. El tècnic del club manresà podrà comptar amb tota la plantilla amb l'únic dubte, fins al darrer moment, de Miguel Ángel Luque, que arrossega unes petites molèsties musculars que ja no li van permetre jugar dimecres passat.

Andreu Peralta ha comentat a la prèvia que "tenim moltes ganes de treure els 3 primers punts a casa, amb la nostra gent, la nostra afició i continuar amb la bona dinàmica de treball que portem. L'equip està bé i amb ganes, ja que creiem que els dos últims partits hem merescut molt més. Seguirem per aquest mateix camí".

Sobre el Santfeliuenc, rival de diumenge,, ha explicat que "és un oponent molt complicat i difícil. Sempre proposen accions amb la pilota, en volen tenir el control i crear superioritats. A partir d'aquí, arriben per fora i fan mal. Si nosaltres no estem bé, ens poden complicar molt les coses".