El teatre Conservatori acollirà una sessió golfa de «Yo sobreviví a EGB», el 18 d'octubre

Serà a les 11 de la nit després que la sessió de les 9 del vespre hagi exhaurit pràcticament les entrades

Jordi Meca és el director de «Yo sobreviví a EGB»
Jordi Meca és el director de «Yo sobreviví a EGB» | Promocional
Redacció
13 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:30h
Ja és a la venda una nova sessió del xou d'humor Yo sobreviví a EGB de Jordi Merca, prevista pel divendres, 18 d'octubre a les 11 de la nit al teatre Conservatori de Manresa. Es tracta d'una sessió golfa de l'espectacle, que tindrà lloc després de la funció de les 9 del vespre, que a hores d'ara ja té pràcticament totes les entrades exhaurides.

Yo Sobreviví a la EGB és un xou que rememora la dècada dels 80 i, en especial, les situacions més rocambolesques que vam viure al ‘cole'. Un espectacle creat per l'humorista Jordi Merca que ens farà tornar a ser aquell que va ser a través de l'humor, i en el qual no faltaran picades d'ull a la televisió i a la música de l'època.  

Aquest és el xou d'humor perfecte per a tots aquells per tota una generació que va viure aquesta època. Un viatge en el temps d'una manera divertida, barrejant anècdotes, improvisacions i bona música en directe.

Les entrades per veure Yo sobreviví a EGB tenen un preu de 15€ (12€ per majors de 65 anys, menors de 25 anys i Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet, o una hora abans de l'espectacle a les taquilles del teatre Conservatori.