Formació

L'Ajuntament de Sant Fruitós programa quatre cursos de formació gratuïts

Orientats a diferents col·lectius de professionals que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat

per Redacció, 13 de setembre de 2019 a les 14:09 |
L'Ajuntament de Sant Fruitós aposta, un any més, pels Tallers Ocupa't, una sèrie de propostes formatives gratuïtes, orientades a diferents col·lectius de professionals, que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat i millorar les seves competències personals.

En aquesta nova edició, que es realitzarà durant els mesos de setembre a desembre, s'han planificat quatre cursos que es realitzaran al Nexe- Espai de Cultura.


La primera de les propostes és el curs Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments amb certificació oficial, que es farà els dies 24 i 26 de setembre de 2/4 de 10 a 2/4 d'1 del migdia. 

Els dies 9 i 10 d'octubre, arribarà el curs Operador/a de carretons elevadors on es donarà als assistents la certificació oficial per operar amb aquestes màquines. El curs s'impartirà de 9 del matí a 2 del migdia.

El tercer curs programat porta per títol Lideratge aplicat a la recerca de feina, i es durà a terme en 4 sessions de 4 hores els dies 29 i 30 d'octubre i el 5 i 7 de novembre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 del migdia.

En el darrer curs programat, Al desembre anem per feina!, es donaran eines d'alfabetització digital per a la recerca de feina als assistents. S'impartirà els dies 2, 4, 9, 11, 16 i 18 de desembre de 2/4 de 10 a 2/4 d'1 del migdia.


Aquests cursos són gratuïts i es prioritzaran els usuaris inscrits en el Servei Local d'Ocupació en recerca de feina. Per a inscriure's cal dirigir-se al Nexe - Espai de Cultura i contactar amb el Club de la Feina o amb el Nexe Jove o fer-ho per correu electrònic a garridoos@santfruitos.cat o al nexejove@santfruitos.cat o per telèfon al 93 878 97 00. Les places són limitades.

 

Participació