Sant Fruitós posa en funcionament dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Aquestes dues noves estacions són de càrrega ràpida i es troben al polígon Casa Nova i Sant Isidre

Nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Sant Fruitós
Nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
13 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:08h
Aquest dimarts han entrat en funcionament dos nous equips dobles (per a quatre vehicles) de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics. Aquests aparells s'han instal·lat al carrer Montsant del polígon Casa Nova i al carrer Aneto del polígon Sant Isidre.

Aquestes dues estacions de càrrega elèctrica funcionen amb un software de gestió i control compatible amb els aparells que ja hi ha instal·lats al nucli de Sant Fruitós de Bages i permeten carregar el vehicle elèctric de forma completa en un màxim de 20 minuts. 

Recordem que el municipi ja disposa de dos punts dobles de recàrrega semiràpida públics i gratuïts (temps de recàrrega completa màxim de dues hores): un a la carretera de Vic, a l'alçada de la plaça Onze de Setembre, i l'altre a l'avinguda Bertran i Serra. 

El sistema de funcionament d'aquests dos nous punts als polígons és el mateix que a la resta de punts de recàrrega que actualment ja es troben instal·lats al municipi, de forma gratuïta, i a través de la targeta municipal del servei de recàrrega de vehicles elèctrics. La qual es pot sol·licitar de forma telemàtica mitjançant la web de l'Ajuntament

Els punts de recàrrega també funcionen mitjançant qualsevol de les targetes d'altres municipis catalans que formen part de la l'Aliança de Municipis per a la Interoperativitat, amb el clauer d'Electromaps, i a través d'una App.

Amb aquests dos nous punts, Sant Fruitós de Bages fa un pas més per ampliar l'oferta de punts de càrrega gratuïta a la via pública. Essent els primers punts de càrrega ràpida instal·lats al municipi.