Ràdio Manresa i Canal Taronja començaran temporada el proper dilluns

La ràdio i la televisió ofereixen una programació intensa en aquest nou proper curs

Pilar Goñi condueix «Barra Lliure»
Pilar Goñi condueix «Barra Lliure» | Ràdio Manresa
Redacció
13 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:43h
El proper dilluns, 16 de setembre, Ràdio Manresa-SER (1.539 AM/95.8 FM) i Canal taronja TV encetaran la nova temporada en la que seguiran oferint informació de proximitat en tots aquells temes socials, esportius, culturals i informatius de les comarques centrals als seus pobles i ciutats.

Així, a Ràdio Manresa se seguiran oferint els informatius des del matí, a partir de les 6.50 hores, que durant tota la jornada ofereixen la darrera hora de l'actualitat amb Eli Pagan, Eduard Font, Sergi Lladó, Tània Rodríguez i Laia Cererols.

Al migdia, a les 12, Eli Pagan i Sergi Lladó presenten Hora L amb espais diversos que van des de la meteorologia, la gastronomia, el teatre i la música que ha fet història, entre d'altres.

A la 1, Pilar Goñi arriba amb Barra lliure on convidats i tertulians es donen la mà en un programa d'una hora que es pot escoltar a través de Ràdio Manresa i veure a Canal Taronja TV.

A les 3 de la tarda, els dijous s'emet el programa més antic de ràdio de cultura i sardanes amb Anna Ballesteros i Núria Soler Aires de Catalunya, i els divendres, ‘Ona universitària' el programa de la FUB.

També tornaran les transmissions del BAXI Manresa amb Carles Jódar que enguany tindran un caràcter molt especial i internacional.

La Cadena SER presenta també la seva programació amb Hoy por hoy, La ventana, Hora 20, Hora 25 així com els caps de setmana amb A vivir que son 2 días' i Carrusel deportivo. Tots ells líders a nivell de l'Estat espanyol.

Les fórmules musicals de Els 40 (91.7 FM) oferirà programació local de 10 a 12 del matí amb Brigitte. Els 40 clàssics (100.6 FM) amb tota la millor música dels anys 70 i 80 i Cadena Dial (106.8 FM) seguiran sent amb les seves emissions radiofòniques.

En televisió, a Canal Taronja destaca Al dia a les 2 de la tarda i InfoTaronja que de dilluns a dijous presenta a les 8 de la tarda en primer passi tota l'actualitat de les comarques centrals. Els dilluns a les 9 del vespre hi haurà l'actualitat esportiva amb Carles Jódar al Targeta taronja. Els dimecres, a les 17.30h Molt personal, entrevistes en profunditat amb Montse Costa. A les 18.30, Xavier Cervera mostrarà un retrat de persones amb edat que tenen una història personal per explicar. A les 20.30h, Isabel Campos i Josep Marfull condueixen Fet al país, un retrat dels productes autòctons catalans. A les 9 del vespre, Cuina per sorpresa amb la Residència Ibada, on David Villarreal presentarà un maridatge amb un cuiner professional i un resident. Els dijous Cap i casal amb les entrevistes als alcaldes del territori amb Tània Rodríguez a les 20.30h. Fem territori, l'agenda cultural i social amb Eli Pagan, a les 9 del vespre. Els divendres a les 8 del vespre, Laia Cererols portarà Pensat per a tu, un magazine informatiu que recollirà tota l'actualitat de la setmana, i amb Isabel Campos De tot i +, el magazine de la Catalunya central a les 20.30 i a les 11 de la nit. Anem per feina, amb l'actualitat i la tertúlia econòmica. Sense oblidar de dilluns a divendres ConnetiCat amb Sergi Lladó a les 7 de la tarda que porta les notícies i actualitat curiosa del país. Els diumenges a les 11 del matí la Missa des de Montserrat i les diades castelleres, així com la transmissió a través de la Xarxa de televisions locals de Catalunya de tots aquells esdeveniments d'interès i esportius que succeeixen.