Paco Ibáñez recordarà diumenge al Kursaal el seu històric concert a l'Olympia de París, el 1969

En una gira que va començar el gener passat i que s'allargarà fins al 2021

Paco Ibáñez actuarà diumenge al Kursaal
Paco Ibáñez actuarà diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 18:40h
El cantautor valencià Paco Ibáñez torna aquest diumenge (18h) a la sala gran del Kursaal amb un concert excepcional i irrepetible, amb motiu del 50è l'aniversari del seu històric concert l'any 1969 a l'Olympia de París.

Paco Ibáñez és una referència per a vàries generacions. En aquest concert ens oferirà un viatge a través de les cançons d'aquell moment històric de 1969 i les enllaçarà amb les seves noves composicions. Les seves cançons ens transportaran a un espai d'amor i llibertat, un espai de resistència davant la injustícia, la violència i l'horror, un espai que reivindica l'humanisme davant la barbàrie del segle XXI. 

La seva veu i les seves cançons han acompanyat una generació reivindicativa que les va convertir en himnes i que a través del temps han seguit sonant cada vegada que sorgeix un clamor per la llibertat. 

Les entrades pel concert de la Paco Ibáñez tenen un preu de 28€ (26€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.