ensenyament

Casa de la Música signa convenis amb tres centres educatius de Manresa

Oferirà formació als alumnes de l'institut Lluís de Peguera, el Guillem Catà i l'institut Sis

per Redacció, 12 de setembre de 2019 a les 15:08 |
Signatura de l'acord entre Casa de la Música i l'institut Lluís de Peguera | CdlM
Amb el seu propòsit de apropar la música a totes les aules, Casa de la Música de Manresa ha signat tres convenis de col·laboració amb tres centres educatius de la capital del Bages: l'institut Lluís de Peguera, el Guillem Catà i l'institut Sis.

D'aquesta manera i durant tot el curs 2019 / 2020, es duran a terme diferents activitats perquè els alumnes de secundària tinguin unes primeres nocions de música i les aprenguin d'una forma didàctica i divertida. Activitats que s'adapten a les necessitats, edats i interessos dels propi alumnat. I és que els estudiants podran aprendre totes les eines bàsiques del procés musical.


Tècniques de cant, aprenentatge de tot el procés de producció musical, visita a l'Stroika i funcionament de les llums i so a una sala de concerts, com crear un videoclip, o com s'enregistra una cançó. Però, fins i tot, com dur a terme una bona actuació i una bona posta en escena que, durant el curs prepararan i que, finalment, realitzaran en la mateixa Sala Stroika. A més, pels que tinguin més interès pel univers dels DJs, també tindran oportunitat d'aprendre com treballen i quins equips son els més utilitzats.

Un primer pas que es va posar en pràctica amb la signatura del conveni amb Assumpta Pla, directora del centre Lluis de Peguera i Anna Crespo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, el passat dimarts.

És un primer pas que reafirma a Cases de la Música com a projecte que pretén apropar la música a tots els racons possibles, sempre d'una manera entretinguda i divertida.

 

Participació