Torna la programació d'Imagina't a la sala petita del Kursaal amb «El núvol gris, gras i gros»

L'espectacle, recomanat per a infants d'1 a 5 anys, es podrà veure en dues sessions, dissabte a les 17.30h i 18.30h

«El núvol gris, gras i gros» estrena la temporada d'Imagina't
«El núvol gris, gras i gros» estrena la temporada d'Imagina't | Promocional
Redacció
12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:51h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't inicia una nova temporada aquest dissabte, 14 de setembre a les 17.30h i 18.30h a la sala Petita del Kursaal amb el concert-espectacle El núvol gris, gras i gros' de la companyia Teatre al Detall (Xavi Idàñez i Txell Botey), amb la col·laboració de Joan Maria Segura a la direcció.

Aquesta és la història d'un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s'ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius. Però cada cop que intenta ploure algú o altre l'atura, ja que "mai plou a gust de tothom". Aconseguirà ploure i ajudar algú? Maletes que viatgen amb el núvol i ens obren mons màgics plens de sorpreses i petits titelles. Cançons i música en directe acompanyen la història d'aquest núvol gris, gras i gros.
 
Les entrades per veure El núvol gris, gras i gros tenen un preu únic de 8€ (6€ amb carnet d'Imagina't i Galliner). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.