El Club Tennis Manresa serà per primer cop amfitrió del Campionat d'Espanya absolut per equips

Les pistes del club acolliran divendres els entrenaments, dissabte les semifinals i diumenge, la final

Club Tennis Manresa
Club Tennis Manresa | GSV
Redacció
12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:43h
Aquest cap setmana les pistes de tennis del Club Tennis Manresa acolliran per primera vegada en la història de l'entitat la primera Fase de Grups del Campionat d'Espanya per Equips Absoluts de 2a Categoria organitzat per la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET).

Aquesta fase es disputarà en format de quadre play-off amb quatre equips participants. Les semifinals es disputaran dissabte al matí a partir de les 10h, i el diumenge es jugarà la final. Els equips classificats són el CT Pamplona, el CA Montemar (Alacant), el CT Girona, i els amfitrions CT Manresa.

Cada eliminatòria constarà de cinc partides individuals al millor de tres sets i dos de dobles (que sols es disputaran en cas que el resultats dels partits individuals no defineixi l'eliminatòria).

L'equip manresà estarà representat pels millors tennistes del Club: Marc Monclús, Roger Ordeig, Pol Vaquero, David Puig, Marc Vargas, Carles Borderías, Ramon Menac, i Èric Puig.

Aquest equip és el mateix que es va proclamar per primera vegada Campió d'Espanya Absolut de 3a categoria –assolint l'ascens- el 2016, campió de la Lliga catalana Absolut el 2017 i 2018, i semifinalista al Campionat de Catalunya Absolut per Equips també el 2017 i 2018, ambdues competicions organitzades per la Federació Catalana de Tennis. Per tot plegat, és la fornada de jugadors que ha assolit més èxits conjunts pel tennis manresà i bagenc.

Tots els partits del campionat són oberts a tothom, i l'equip i el club esperen una gran afluència de socis de l'entitat, familiars i amics per seguir i animar en aquesta eliminatòria de gran nivell tennístic que es podrà viure per primera vegada al Club Tennis Manresa.

Prèviament, divendres a partir de les 18h tindran lloc els entrenaments oficials dels equips participants i dissabte a partir de les 17h un acte de benvinguda.