Tres dies de pedagogia alimentària i mediambiental al Carrefour de Manresa

Dintre de la campanya "Accions per menjar millor", la companyia instal·larà a l'hipermercat de la capital del Bages una caravana on es duran a terme tallers de cuina i consells sobre alimentació saludable i reciclatge

La caravana 'Accions per menjar millor' farà parada al Carrefour de Manresa durant tres dies
La caravana 'Accions per menjar millor' farà parada al Carrefour de Manresa durant tres dies | Carrefour
NacióManresa
12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:21h
Des d'aquest dijous, 12 de setembre, i fins al dissabte dia 14, el Carrefour de Manresa tindrà, a l'entrada, una caravana en la qual, tots aquells infants que ho desitgin, podran aprendre com tenir una vida més saludable i respectuosa amb el medi ambient. La proposta, que s'emmarca dins de la campanya Accions per menjar millor, té per objectiu ensenyar hàbits saludables d'alimentació entre els joves i les famílies, i al llarg dels propers mesos es durà a terme a una quarantena de municipis de l'estat espanyol.

La caravana que s'instal·larà al Carrefour de la capital del Bages constarà d'un espai expositiu de 75 metres quadrats, en forma de cuina, que oferirà activitats lúdiques i participatives. En aquest sentit, serà un robot NAO el que donarà la benvinguda a les persones que accedeixen a la cuina-caravana i els oferirà la possibilitat d'aprofundir sobre què vol dir menjar sa i ser respectuós amb l'entorn.

Entre d'altres activitats, els infants i famílies que entrin dins la caravana podran fer servir ulleres de realitat virtual per dirigir una granja o jugar a separar correctament els residus que es generen i evitar així els anomenats "impropis" als contenidors de reciclatge. A més, a l'exterior, un "Connecta quatre" gegant ambientat en un hort escolar posarà a prova els coneixements sobre alimentació adquirits al recinte interior, i un joc de reciclatge demostrarà que tenir cura del medi ambient també pot ser divertit.