La Balkan Paradise Orchestra presentarà dissabte al Kursaal el seu primer disc «K'Ataka»

Es tracta d'un xou explosiu i trencador amb una fanfàrria formada íntegrament per dones, entre les quals hi participa la trompetista avinyonenca Alba Careta

La Balkan Paradise Orchestra tocarà dissabte al Kursaal
La Balkan Paradise Orchestra tocarà dissabte al Kursaal | Promocional
Redacció
12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:55h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 14 de setembre a les 21h, un nou concert del Cicle d'Arrel amb la Balkan Paradise Orchestra, una fanfàrria formada íntegrament per dones que va néixer a Barcelona l'any 2015. 

Prenent la tradició balcànica com a punt de partida, la banda beu també d'altres estils per aconseguir un xou explosiu i trencador. Amb la trompetista avinyonenca Alba Careta, com a una de les integrant del grup, s'estrenen al Kursaal per presentar el seu primer disc, K'Ataka.

Es tracta d'un recopilatori de tot allò que les defineix i ha format part d'elles des que aquest projecte va néixer. L'arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els quals han crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats que es dissolen donant com a resultat, una fusió sincera i orgànica de tot el que volen compartir en els escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la música de la Balkan Paradise Orchestra.

La Blakan Paradise Orchestra ha estat guanyadora del 1r Premi del Concurs Internacional de Música de Carrer a Haizetara (Euskadi) el 2017 i, més recentment, amb el Premi Sons de la Mediterrània lliurat per la revista Enderrock.

Les entrades pel concert de la Balkan Paradise Orchestra tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.