Promoció turística

La previsió meteorològica obliga a ajornar la sessió de fotos promocionals de Manresa Turisme

La nova data escollida és el dissabte vinent, dia 21

per NacióManresa, Manresa, 12 de setembre de 2019 a les 10:54 |
La Plana de l'Om serà un dels escenaris de la sessió fotogràfica promocional | AFT
La sessió de fotografies als principals espais turístics de Manresa prevista inicialment per aquest dissabte, 14 de setembre, s'ha hagut d'ajornar per al pròxim dissabte 21, davant la previsió d'unes condicions meteorològiques inestables. Es tracta d'una iniciativa de Manresa Turisme que constarà de dues sessions: una de matí, de nou a una, en espais com el Passeig, plaça Sant Domènec, carrer del Born i Plana de l'Om (amb els seus edificis modernistes i barrocs) i la basílica de la Seu; i una altra de tarda, de cinc a set, que es desenvoluparà a la Cova de Sant Ignasi i al Carrer del Balç, aquest últim amb un tast de productes del pelegrí elaborats per Mas de la Sala.

La crida de voluntaris i voluntàries per aquesta jornada per fer de figurants ha rebut una molt bona acollida. Fins al 10 de setembre es van rebre més de 120 sol·licituds per participar-hi. Davant d'aquesta resposta, la fotògrafa Mercè Rial i l'equip de coordinació de Manresa Turisme han hagut de seleccionar els participants de cada sessió segons les necessitats de cada escena i espai i ho comunicaran via correu electrònic a partir d'aquest dijous.


Les fotografies es faran servir en materials de difusió i publicitat i en imatges de promoció elaborats per Manresa Turisme.

 

Participació