El Cd'E Manresa té moltes ocasions a Sants, però acaba perdent a última hora (1-0)

Com en el partit de diumenge passat, el bon joc manresà no ha tingut recompensa

El Cd'E Manresa ha fet un bon partit, però ha acabat perdent
El Cd'E Manresa ha fet un bon partit, però ha acabat perdent | Cd'EM
11 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:52h
El Cd'E Manresa, a l'igual que diumenge passat contra el Cerdanyola, només li ha faltat el gol en el partit d'aquest dimecres a l'estadi de la UE Sants. Ha tingut força ocasions a la primera part i, a la segona, a les acaballes del partit, ha vist com el Sants li marcava en una errada defensiva desafortunada i retenia els tres punts al camp de l'Energia.

El partit ha començat amb l'himne nacional de Catalunya, per commemorar la Diada. Els primers minuts han servit per veure com els locals es feien amb la possessió de l'esfèric. Als manresans els costava mantenir-ne el control i les primeres arribades verd-i-blanques feien acte de presència.

Poc a poc les tornes canviaven i era el Manresa el que començava a avisar amb perill. Al 21', Walter no podia rematar una pilota sense angle que li servia David Sánchez, després d'una fantàstica jugada de Sarmiento. Al 26' Dani Ruiz veia com li anul·laven un gol per fora de joc. Havia rebut el refús del porter en posició antireglamentària.

Ja al 30' jugada individual de Solernou que frustrava la defensa. I, un minut després, era Walter qui veia com el seu xut era refusat. També Èrik Sarmiento centrava una pilota amb intenció, però moria a les mans de Nacho.

Passaven els minuts, el Sants també buscava el gol i, al 35', feien lluir a Pol Busquets que, tot i ser fora de joc, feia una parada de mèrit. I a la jugada següent, David Sánchez hauria pogut avançar als del Bages, però el porter local li blocava el xut.

Al 39' Josele ho provava pels del Sants, però el seu xut sortia molt alt. I just abans de la mitja part, al 45', Dani Ruiz treia un fort xut de mig camp, que aturava Nacho. Al descans, empat inicial i moltes ocasions perdudes.

A la represa, ho ha provava Florent de rematada de cap a la sortida d'un córner, però no anava entre els tres pals. Veia una groga David Sánchez per protestar un possible penal que no els havien xiulat. El ritme de joc havia augmentat de manera considerable.

Al 52', els locals tenien un parell d'ocasions per obrir el marcador. La defensa estava atenta, encara que estaven patint una mica. Cinc minuts després era Jonny qui veia targeta groga, també per protestar.

Amb més de la meitat de la segona part jugada, els jugadors locals trenaven jugades amb força perill. El Manresa havia de recuperar el seu joc i el control de l'encontre.

Aquestes ocasions tornaven al 73' amb un xut de Jonny al primer pal, que sortia desviat. Al 76', Solernou veia targeta groga i al 79', l'acabat d'entrar al terreny de joc David Navarro tenia la seva primera ocasió per desfer l'empat. A la jugada següent, Jonny l'enviava alta.

I quan l'empat a zero planejava pel barri de Sants, una jugada desafortunada de la defensa manresana feia que Guillermo marqués l'únic gol del partit. Era el minut 87 i quedava poc temps de reacció. Per dos cops ho provava Bernat de falta directa, però el resultat ja no es modificaria.

Poc premi a l'esforç i ocasions exhibides pels homes d'Andreu Peralta, que han vist com es repetia el guió de diumenge passat.

Diumenge vinent a les 12 el Cd'E Manresa rebrà la visita del FC Santfeliuenc al Congost.