El mal temps obliga a suspendre també la Marxa de Torxes de Manresa

Se suma a l'ajornament de la Marxa de Torxes a Lledoners i l'acte Llum i llibertat de Montserrat

10 de setembre del 2019
Actualitzat a les 19:10h
La plaça Major no viurà l'arribada de la Marxa de Torxes aquest dimarts
La plaça Major no viurà l'arribada de la Marxa de Torxes aquest dimarts | Àlex Gómez Ribera
La climatologia ha obligat a suspendre la celebració de la Marxa de Torxes de Manresa que havia de portar-se a terme aquest dimarts al vespre. Poc abans de la seva celebració, la Comissió 11 de setembre ha decidit que les adverses condicions meteorològiques previstes per la hora de la marxa, aconsellaven suspendre l'acte.

La suspensió de l'onzena Marxa de Torxes de Manresa se suma als ajornaments de l'acte Llum i llibertat d'encesa de llums a les 131 agulles de Montserrat, que es va decidir dilluns, i de la Marxa de Torxes a Lledoners, que sortia de quatre municipis de la comarca fins a la presó, que s'ha decidit aquest mateix dimarts al matí. Aquest últim acte se celebrarà l'1 d'octubre.

Per a les altres marxes de torxes que se celebren al Bages i el Moianès, s'aconsella contactar amb l'organització de cada municipi per saber si es portarà a terme o s'ajornarà. Igualment per a la resta d'actes de commemoració de la Diada.

Se suspenen també les sardanes de Súria

La ballada de sardanes prevista per a aquest dimarts a la plaça Major del Poble Vell de Súria també ha estat suspesa a causa de la inestabilitat meteorològica. L'acte formava part del programa de la Diada Nacional de Catalunya a Súria.

D'aquesta manera, l'únic acte del programa de la Diada de Súria per a aquest dimarts és la inauguració de l'exposició Sota les bombes. Els atacs aeris a Catalunya durant la guerra civil, que tindrà lloc a les 19.00 h a Cal Balaguer del Porxo.
Arxivat a